antwoord nl op vraag meer info parc plage glis.nov2020

lire ce texte en français : cliquez ici

Hallo,


Ik geef u graag wat meer informatie.


Ik heb onlangs dit juweeltje gevonden. Eind januari hebben we toegang tot het terrein om het schoon te maken en aan te leggen. Met Pasen zouden we er met de camper moeten kunnen gaan staan.


Wij zijn een vereniging die al een paar jaar niet erg aktief is en we hebben momenteel niet veel geld in kassa ... hoe meer tuinen we verhuren, hoe meer we de faciliteiten kunnen verbeteren.


Het grote voordeel is natuurlijk dat er altijd voldoende water is en vooral dat dat boven op het terrein is.

In het begin zal elk met een kleine generator in zijn elektriciteit moeten voorzien. Nadien installeren we een grote groep die iedereen stroom kan geven, 's ochtends een paar uur en' s avonds een paar uur en wat meer tijdens de zeldzame dagen zonder zon.


Het grote werk zoals het omheinen van het terrein, het bouwen van een brug over de beek, de toegang tot het strand verbeteren en de casote herstellen om als veilige bergplaats te functioneren, daar zorgen wij allemaal voor maar zijn eigen tuin kan iedereen volledig naar eigen smaak aanleggen.


Ik hoop dat ik u met deze info geholpen heb maar aarzel niet me verdere vragen te stellen. Van mijn kant zou ik graag willen weten welke formule u zou kiezen (duur van de huur, volledige betaling of in termijnen).


Martine Van Ishoven
PS: Houd er rekening mee dat het verboden is om een ​​stacaravan te plaatsen. Uiteindelijk zou een caravan acceptabel zijn als deze constant aan een startklare auto gekoppeld zou blijven.


Vous aimeriez lire ce texte en français : cliquez ici

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren